Nieuws
Photo
Ribbon
Ribbon
New!
Tacks
Lights

Welkom bij PESJA A & A

PESJA A & A: Sinds 1996 uw partner in administratieve dienstverlening en ICT-oplossingen. Hierbij richten wij ons volledig op de zelfstandig (startende) ondernemer met of zonder personeel. Om u als klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het werkgebied beperkt tot de Duin- en Bollenstreek.

Door onze efficiënte werkwijze, actieve houding en open communicatie naar u als klant, kunt u zich volledig richten op uw eigen werkzaamheden en dus doen waar u goed in bent. Wij doen de rest.

Adviserend en Oplossingsgericht

web

Uw administratieve- en automatiseringsvraagstukken voorleggen aan professionals? U wilt weten waar u aan toe bent en wat u nu eigenlijk nodig heeft? Welke invloed heeft een bepaalde financiële of ICT keuze in de toekomst?

Wij kunnen u hierbij helpen. Onafhankelijk advies is belangrijk, vinden wij bij PESJA A & A. Daarom voorzien wij u graag van vakkundig en branchegericht advies.

PESJA A & A kenmerkt zich mede door de al genoemde actieve houding naar u als ondernemer. Meedenken en toekomstgerichte oplossingen realiseren is dan ook ons motto.

Kwaliteit in Dienstverlening

De ontwikkelingen op het gebied van de financiël;e- en ICT-vraagstukken gaan in een snel tempo. Wij vergelijken dit vaak met topsport, en het vereist een topprestatie om bij te blijven.

PESJA A & A is geen liefhebber die meerijdt maar een professional die met u aan kop wil blijven rijden.

Om professional te worden dient veel en intensief getraind te worden om een hoge kwaliteit te kunnen blijven leveren. Daarnaast vereisen uw doelstellingen geen korte sprint maar een lange ontsnapping. Wij blijven constant trainen om deze kwaliteit ook op lange termijn te waarborgen. Wij investeren in uw belang!

Samenwerken met U

Met PESJA A & A heeft u als zelfstandig ondernemer in één keer alle benodigde expertise bij de hand. Voor nu èn voor in de toekomst. PESJA A & A is een specialist op het gebied van:

  • Voeren en begeleiden van financiële administraties
  • Back- en Frontoffice automatisering zoals:
    • E-Account oplossingen
    • E-Groupware oplossingen
    • Web- en Mailhosting
PESJA A & A

Venneperweg 1173
2144 KG Beinsdorp (Haarlemmermeer)